1. KÄYTTÖEHDOT

1.1. Nämä Aero Motors OÜ yleisehdot ja muut Motors OÜ:n kotisivulla esillä olevat ehdot (jäljempänä yhdessä Ehdot) ovat voimassa kaikkien luonnollisten tai oikeushenkilöiden (jäljempänä Ostaja) toimesta Aero Motors OÜ:n verkkokaupan välityksellä ostettujen tuotteiden tilaamisessa, maksamisessa ja toimittamisessa ja ovat tuotteiden kaupan erottamattomana osana.

1.2. Aero Motors OÜ:llä on oikeus Ehtojen yksipuoliseen muuttamiseen oman harkinnan mukaan valittuna aikana ja muutokset julkaistaan Aero Motors OÜ:n kotisivulla.

1.3. Ostaja on velvoitettu laatimaan tilauksen, joka sisältää tuotteen tarkan kuvauksen, tuotteen valmistajan kuvaston mukaisen numeron tai kaikkia sopivan tuotteen löytämiseen tarvittavia ajoneuvon tietoja (merkki, malli, vuosimalli, moottorin tilavuus, teho, polttoaine, valmistenumero 17 lukua, vaihteistotyyppi). Jos Ostaja tilaa itsenäisesti, konsultoimatta Aero Motors OÜ:n asiantuntijoita, hän ottaa vastuun tuotteen sopivuudesta aiottuun käyttötarkoitukseen.

1.4. Tuotetta ei varata Ostajalle tilauksen tekemisen jälkeen. Myynti katsotaan todetun siitä hetkestä, jolloin sovittu maksu on saapunut Aero Motors OÜ:n pankkitilille.