3. TUOTTEEN PALAUTTAMISEN EHDOT

3.1. Kuluttajalla on oikeus vetäytyä kauppasopimuksesta syytä ilmoittamatta 30 päivän sisällä. Aero Motors OÜ palauttaa tuotteen palauttamisen (kauppasopimuksesta vetäytymisen) tapauksessa Kuluttajalle kaikki hänen maksamansa kauppasopimuksenmukaiset maksusuoritukset, mm. toimituskulut (paitsi lisäkustannukset, jotka johtuvat Kuluttajan valitsemasta toimitustavasta, joka poikkeaa Aero Motors OÜ:n ehdottamasta kaikkein edullisemmasta toimitustavasta) viipymättä, mutta viimeistään 30 päivän kuluttua päivästä, jolloin tuote on toimitettu Kuluttajalle.

3.2. Tuotteen voi palauttaa osoitteeseen Pärnu mnt 139e/13 11317 Tallinn. Kuluttaja ilmoittaa tuotteen palauttamisesta Aero Motors OÜ:lle sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai puhelinnumeroon +358 9 747 90 160

3.3. Aero Motors OÜ suorittaa em. palautusmaksut, käyttämällä samaa maksutapaa, jolla Kuluttaja on maksanut omat suorituksensa, paitsi jos Kuluttaja on ilmoittanut haluavansa käytettävän toisenlaista maksutapaa.

3.4. Tuote palautetaan Aero Motors OÜ:lle alkuperäispakkauksessa ja käyttämättömänä (pakkauksen avaaminen hyväksytään, mutta pakkaus ei saa olla rikottu, käytetty tai teipattu) ja alkuperäisessä kokoonpanossa (mukana kaikki tuotteen pakkaukseen kuuluvat osat). Vaurioitettuja tuotteita ei hyväksytä palauttavaksi.

3.5. Esineen palauttamisen välittömät kulut maksaa Kuluttaja.

3.6. Kuluttaja on palautettava tuotteen huononemisen tapauksessa vastuussa tuotteen käytöstä johtuvasta arvon alentumisesta, jos hän on käyttänyt tuotetta muulla tavoin, kun tuotteen ominaisuuksista ja toimivuudesta varmuuden saamiseen. Jotta tuotteen ominaisuuksista ja toimivuudesta voisi saada varmuuden, voidaan tuotetta käsitellä ja käyttää vain samalla tavalla, kuin sitä sallitaan tehtävän tuotteita välittävässä myymälässä.

3.7. Aero Motors OÜ:llä on oikeus toimittaa tuotteen arvon alentumisesta johtuvia vaatimuksia Kuluttajalle viimeistään yhden kuukauden sisällä tuotteen palauttamisesta alkaen.

3.8. Ennen tuotteen vastaanottamista on Ostajan tarkistettavan tuotteen pakkaus ja jos siinä todetaan ulkoisia vaurioita, kieltäytyä tuotteen vastaanottamisesta.