K2 Puhdistusaine, jäähdytysjärjestelmä T221

Keskitason
1,23 €
29.04.2024
86
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
POISTAA KONTAMINATION

Huuhtelee tehokkaasti erittäin likaiset patterit. Poistaa ruosteen, hilsettä ja muut epäpuhtaudet 15 minuutissa. Säännöllinen käyttö jokaisen nesteenvaihdon yhteydessä auttaa pitämään jäähdytysjärjestelmän puhtaana. Tämä vähentää vuotojen todennäköisyyttä.

LISÄÄ JÄÄHDYTYSJÄRJESTELMÄN TEHOKKAA

Se estää jäähdyttimen ylikuumenemisen ja varmistaa siten moottorin optimaalisen käyttölämpötilan. Sitä voidaan käyttää kaikentyyppisissä jäähdyttimissä riippumatta jäähdytysnesteen tyypistä ja sen vedellä laimennusasteesta.

KUINKA KÄYTTÄÄ :

Kaada valmiste kylmään jääkaappiin.
Aseta lämmittimen nuppi maksimiasentoon (lämmitystä varten).
Käynnistä moottori ja anna sen käydä 15-20 minuuttia.
Moottorin sammuttamiseen.
Anna jäähtyä, valuta jäähdytysneste pois.
Huuhtele jäähdytysjärjestelmä vedellä, kunnes vedessä ei ole epäpuhtauksia.
Vaihda tyhjennystulppa ja täytä jäähdytin uudella jäähdytysnesteellä.
Tarkasta jäähdytysnesteen taso järjestelmän ilmauksen jälkeen. Tulevien nestevuotojen estämiseksi järjestelmään voidaan lisätä ehkäisevänä toimenpiteenä toinen K2-jäähdyttimen pysäytysvuoto.
Pakkaustyyppi Pullo
Paino [g] 250
Sarja K2 RADIATOR FLUSH

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos