0,83 €
29.04.2024
598
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Supertiivistetty lasinpuhdistusaine.

K2 Nuta Max 1:100 on erittäin tehokas tiiviste auton ikkunoiden, ikkunoiden, lasien ja kaikkien lasipintojen puhdistukseen.

Erittäin tiivistetty 50 ml:n annos riittää valmistamaan 5 litraa valmista nestettä, jolla on korkea puhdistusteho.

Vahva tiiviste ikkunoihin K2 Nuta Max 1:100 voidaan ohentaa vedellä tai pesunesteellä. Vesilaimennettaessa saamme tehokkaan lasin- ja ikkunanpesuaineen, joka ei jätä raitoja tai tahroja.

Lisäämällä tiivistettä pesunesteeseen vahvistamme sen puhdistustehoa. Aktiivisten ainesosien ansiosta K2 Nuta Max 1:100 tukee tehokkaasti hyönteisten jäänteiden ja muun lian poistamista lasin pinnalta. Mihin tahansa tuulilasinpesunesteeseen lisätty konsentraatti tekee siitä erittäin tehokkaan ja tehokkaan puhdistusnesteen, joka poistaa helposti lian tuulilasin pinnalta.

K2 Nuta Max 1:100 -tiiviste on erinomainen tarjous ihmisille, jotka käyttävät suuria määriä lasin- tai ikkunanpesunestettä ja etsivät samalla taloudellista ja tehokasta tuotetta.

Lasinpesuaine tiivisteenä, toimii hyvin autonkäyttäjillä, autopesula-ammattilaisilla, suurten lasipintojen pesua tekevissä yrityksissä ja kotitalouksissa, missä sitä voidaan käyttää kaikenlaisten ikkunanpesuaineiden kanssa.

Konsentraatti ja sen laimentamisen jälkeen syntyvä neste ovat täysin turvallisia kumi- ja muovipinnoille, mm. auton korielementtejä.

K2 Nuta Max 1:100:ssa on miellyttävä sitruunan tuoksu.


Käyttöohje: Yksi pullo 5 litralle vettä tai pesunestettä (1:100).
Tiiviste +
Sekoitussuhde 1:200
Pakkaustyyppi Pullo
Sisältö [ml] 50
Tunnusluku Lemon
Sarja K2 NUTA MAX
Tuotelomake neste

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos