K2 Jäätymissuoja, lasinpesulaite K621

Keskitason
1,66 €
Varastossa
1
1,77 €
30.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Laadukas, hajustettu, käyttövalmis K2 Claren -talvipesuneste. Tarkoitettu auton ikkunoiden pinnan puhdistamiseen ja sulattamiseen.

Tuulilasinpesunesteen ainutlaatuinen resepti tarkoittaa, että K2 Claren ei jäädy edes -22°C:n lämpötiloissa.

Sillä ei ole ärsyttävää, kemiallista hajua. Sen koostumuksessa on miellyttävä tuoksu, jonka ansiosta mieto tuoksu leijuu autossa käytön jälkeen. K2 Clarenan kaava

talvipesunestettä on rikastettu nanohiukkasilla, jotka muodostavat suojakerroksen tuulilasin pintaan. Tämän ansiosta se tasoitetaan, mikä estää lian laskeutumisen uudelleen. Sateella vesi valuu nopeammin tuulilasista ja pyyhkimet kuluvat hitaammin. LiquidK2 Claren on täysin turvallinen tiivisteille ja lakalle. Tuoksuva K2 Claren

pesuneste tuo luokkaansa täysin uuden laadun. Kokeile kerran, et vaihda sitä toiseen.
Tilavuus (litra) 1
Pakkaustyyppi Pullo
Lämpötila-alue korkeintaan [°C] -22
Sarja K2 CLAREN
ominaisuudet tuoksuinen

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos