1,87 €
29.04.2024
203
1,51 €
30.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Anti-fog K2 FOX on erinomainen aine suojaamaan ikkunoita ja taustapeilejä huurtumista vastaan. Se vähentää kosteuden kerääntymistä ja poistaa kuljettajan näkökentän rajoituksia, mikä parantaa ajoturvallisuutta.

K2 FOX on erittäin helppokäyttöinen. Levitä se vain mikrokuituliinalle tai pehmeälle liinalle, levitä sitten lasille ja pyyhi kuivumisen jälkeen.

K2 tuulilasin huurtumisenestoaine on saatavana spray-muodossa, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tehokkaan käytön ja estää auton ikkunoiden haihtumisen jopa useiden viikkojen ajan.

Ikkunoiden höyrytysaine muodostaa suojakerroksen, joka estää kosteuden laskeutumisen lasiin ja jättää sen läpinäkyväksi.

Kiitos K2 FOX:n liiallinen ikkunoiden haihtuminen autossa unohtuu. Vältyt huurtuneiden ikkunoiden työlältä pyyhkimiseltä, ja itse autoilu on turvallisempaa ja mukavampaa. Sinulle ja matkustajillesi.
Päästäksesi eroon ylimääräisestä kosteudesta autossa, kannattaa myös varustaa itsesi CARDOS MOISTURE ABSORBER -laitteella, joka vaikuttaa myös matkustusmukavuuteen ja pidentää huurtumisenestotoimintoa.

Tuotteen ominaisuudet:
helppokäyttöinen;
turvallinen muille materiaaleille;
tehokas;
estää täydellisesti ikkunoiden höyryämisen;
Käyttö:
Ravista tuotetta ennen käyttöä.
Levitä ainetta mikrokuidulle, esim. K2 BONA.
Levitä kohdistin, levitä mikrokuitu lasin pintaan jättäen sen näkyväksi. jälkiä.
Odota noin 15 minuuttia, jotta tuote tarttuu lasiin.
Kiillota lasi kuivaksi.
HUOMIO:
Jos sinulla ei ole CARDOS-ilmankuivaajaa, jätä yksi ikkunoista suojaamatta, jotta ohjaamoon pääsee kondensoitumaan.
Sisältö [ml] 150
Sarja K2 FOX
Pakkaustyyppi aerosoli

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos