TOTAL Moottoriöljy 2216279

Valio
9,55 €
30.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Quartz Ineo ECS 5W-30 on matalan SAPS:n synteettisen teknologian öljy, joka on suunniteltu erityisesti PEUGEOT-, Citroën- ja DS-moottoreille.
Se lisää polttoainesäästöjä ja optimoi pakokaasuntorjuntajärjestelmien, kuten hiukkassuodattimien, toiminnan.
Quartz Ineo ECS 5W-30 on erityinen toisen sukupolven polttoainesäästövoiteluaine: sitä voidaan käyttää kaikkien dieselmoottoreiden kanssa - sekä vanhempien että uudempien. Se soveltuu käytettäväksi useimpien bensiinimoottoreiden kanssa.
Quartz Ineo ECS 5W-30 on elintärkeä hiukkassuodattimien tehokkaan toiminnan varmistamiseksi, ja se soveltuu käytettäväksi myös muiden jälkikäsittelyjärjestelmien kanssa.
Quartz Ineo ECS 5W-30 suojaa LSPI: ltä (Low Speed Pre-ignition), joka on samanlainen ilmiö kuin kolhu ja joka voi vahingoittaa moottoria. Quartz Ineo ECS 5W-30 soveltuu käytettäväksi vaikeimmissa huoltojaksoissa ja vaikeimmissa ajo-olosuhteissa (moottoritie, tiheä kaupunkiliikenne jne.)

Hiukkassuodattimien pidempi käyttöikä: Maksimoi hiukkassuodattimen tehokkuuden estäen sitä tukkeutumasta ennenaikaisesti (sisältää 50 % vähemmän metalliosia kuin tavallinen öljy).
Polttoainetalous: Polttoainesäästö jopa 6 % käynnistyksen yhteydessä, polttoainesäästö keskimäärin 2,5 % sekakäytössä verrattuna ACEA-vertailuöljyyn (testit tehtiin Citroën C4 1.6 HDi -mallilla).
Ympäristön kunnioittaminen: "ECS_Emission Control System": CO2-päästöjen ja muiden epäpuhtauksien vähentäminen. Hiukkassuodattimen tehokkuuden parantamisen lisäksi pienempi polttoaineenkulutus tarkoittaa pienempiä CO2-päästöjä. Tämän voiteluaineen alhaiset fosfori- ja rikkipitoisuudet antavat kaikille jälkikäsittelyn komponenteille erinomaisen suojan ja optimoivat niiden elinkaaren. Myös NOx-päästöjä hallitaan ja vähennetään.
Optimaalinen moottorin suojaus: Pesuaine ja erityiset dispergoivat lisäaineet antavat moottorille optimaalisen suojan kulumista vastaan ja estävät noen ja lietteen kertymisen.
Viskositeettiluokka SAE 5W-30
Öljy Synteettinen öljy
Valmistajan hyväksymä FIAT 9.55535-S1
Valmistajan hyväksymä PSA B71 2290
ACEA-määrittely C2
Tilavuus (litra) 1
Sarja Quartz Ineo ECS 5W-30
Valmistajan hyväksymä Toyota
Valmistajan hyväksymä IVECO FPT SC1
PEUGEOT B71 2290
PSA B71 2290
CITROEN B71 2290

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos