K2 Rullalaakerirasva W135

Keskitason
3,89 €
29.04.2024
29
3,43 €
30.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Litium spray-rasva K2 ŁT-43 tarkoitettu teollisuus- ja maatalouskoneiden laakerien ja elementtien voiteluun. Oikean koostumuksensa ansiosta se ei tippu pystypinnoilta, kestää kosteutta, hapettumista, iskuja ja keskipakovoimia.
Vähentää merkittävästi kitkaa, pidentää käyttöikää ja varmistaa laitteen sujuvan toiminnan. Applikaattori mahdollistaa tuotteen tarkan annostelun kaikkiin vaikeapääsyisiin paikkoihin tai ruiskutuksen suurille alueille.

Suosittelemme erityisesti seuraavien voitelua:
kuormitetut liuku-, kuula- ja rullalaakerit
rengas laakerit
yleisnivelet
kappaleita
johdot

KÄYTTÖ:
1. Ravista ennen käyttöä
2. Levitä haluttu kerros tuotetta voideltulle pinnalle. Voiteluaine saavuttaa oikean koostumuksen muutaman minuutin kuluttua levittämisestä.
Sisältö [ml] 400
Sarja K2 ŁT-43
Pakkaustyyppi aerosoli
ominaisuudet applikaattorin kanssa

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos