TECMAXX Rullalaakerirasva 14-024

Keskitason
4,87 €
30.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Vierintälaakerien käyttöiän pidentäminen on suuri haaste monille. Parhaan suojan takaamiseksi TECMAXX-merkki esittelee vierintä- ja liukulaakerien sekä muiden hankauspintojen voiteluun tarkoitettua rasvaa. Riittää, että ne toimivat normaaleissa olosuhteissa, lämpötila-alueella -30°C - +130°C. Rasva, jolla on korkea mekaaninen stabiilisuus ja korkea vanhenemiskestävyys. Lisäksi se on vedenkestävä. Se on täysin ammattimainen tuote, joka täydentää leikepöydälle tarvittavat valmistelut. Tuotteelle on ominaista korkea hyötysuhde, jota käyttäjät arvostavat kaksinkertaisesti.


ESIMERKKISOVELLUKSET: vierintä- ja liukulaakerit.
Lämpöalue alkaen [°C] -30
Lämpötila-alue korkeintaan [°C] 130
Sisältö [ml] 500
Sarja TECMAXX - Bearing grease
Voitelu korkea
Läpäisy Keskitaso
Edut vierintä- ja liukulaakerien voiteluun
Edut vedenkestävä
Edut korkea vanhenemiskestävyys
Sääolosuhteiden kestävyys keskimääräinen

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos