MOJE AUTO Antibakteeriset käsipyyhkeet 19-642

Keskitason
1,74 €
Varastossa
1
2,53 €
30.04.2024
2
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
K2 Color Max - punainen väritysvaha
Saatavana suosituissa väreissä. Sopii kaikille automaaleille, myös metallimaaleille. Elvyttää värin täydellisesti, ja Carnauba-vahasisällön ansiosta se palauttaa lakan entisen kiillon.



K2 Color Max punainen värjäysvaha uudistaa uudet ja vanhemmat kynsilakat.
K2 Color Max punainen värjäysvaha virkistää täydellisesti ulkonäköä ja elvyttää sekä uusien että vanhempien lakkojen värin. Se on tarkoitettu käyttäjille, jotka haluavat parantaa lakan kuntoa korjaamatta lakkakerrosta mekaanisella kiillottimella. K2 Color Max punainen värjäysvaha voi olla vaihtoehto suosituille värikynille naarmujen täyttöön.

Se täyttää tehokkaasti kaikki maalin epätasaisuudet ja kovettuminen luo tasaisen ja sileän pinnan. Peittää täydellisesti pienet naarmut, naarmut, lastut ja muut maalivirheet. Värivahan käytön jälkeen auton maalista tulee tasaisempi, minkä ansiosta se saa takaisin kiiltonsa ja houkuttelevan ulkonäön.

Helppo levittää. Kiillotus ei vaadi voimaa. Älä levitä sitä kuumalle lakalle tai täydessä auringonpaisteessa.

Tilavuus: 250 ml

Käyttö:

Pese auto huolellisesti ja kuivaa se sitten. Maalin ylimääräinen rasvanpoisto K2 Klinetillä pidentää maalin päällä olevan vahakerroksen käyttöikää.
Ravista pulloa ennen K2 Color Max Color Waxin käyttöä.
Levitä vaha puhtaalle, kuivalle ja pehmeälle mikrokuidulle tai sienelle (esim.
Levitä lakalle pyörivin liikkein.
Odota, kunnes se kuivuu.
Kiillota puhtaalla mikrokuidulla kiiltäviksi.
Määrä 24
Pakkaustyyppi Pussi
Sarja Antibacterial Hand Wipes

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos