KROON OIL Pyöräöljy 22002

Edullinen
3,65 €
25.09.2023
4
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
TefTec AS on teknisesti edistynyt voiteluaine. Se sisältää korkean pitoisuuden PTFE:tä, mikä tekee siitä sopivan säännölliseen käyttöön kaikissa sääolosuhteissa. TefTec AS vähentää kitkaa ja on kosteutta ja likaa hylkivä. Se tarjoaa myös erinomaisen tarttuvuuden, hyvän voitelun ja suojaa polkupyörän osia.

Sovellus
TefTec AS soveltuu vaihtajajärjestelmille, ketjuille, vaihteistoille, kaapeleille ja muille liikkuville osille. Puhdista ensin voideltavat osat perusteellisesti Kroon-Oil BioSol XT:llä. Levitä sitten TefTec AS ja poista ylimääräinen tuote nukkaamattomalla liinalla. Säännöllinen uudelleenkäyttö estää liiallista kulumista. Ravista hyvin ennen käyttöä! Vaniljan tuoksuinen.
Tilavuus (litra) 0.1
Kemialliset ominaisuudet Vetinen
Pakkaustyyppi Pullo
Sarja TefTec AS

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos