17,24 €
29.03.2024
5
13,58 €
01.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
K2 GLASS DOCTOR on lasinkorjaussarja. Se luotiin helposti täyttämään pistehalkeamia tai vaurioita hämähäkin muodossa lasissa.

K2 GLASS DOCTORin ansiosta pääset eroon kivitörmäyksen aiheuttamasta lasin lohkeilusta. Sarjan sisältämä hartsi täyttää lasilla olevat sirut, ja sitten auringonsäteiden kanssa kosketuksissa se kovettuu ja jättää täysin läpinäkyvän muodon.

K2 GLASS DOCTOR -sarjan käyttö peittää lasissa olevan sirun, mikä tekee siitä näkymätön eikä häiritse ajamista. Se estää myös roiskeita kasvamasta.

K2 GLASS DOCTOR -korjaussarjan ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että autosi ei läpäise teknistä katsasta lasissa olevan sirun takia tai että koko lasi on vaihdettava.

KUINKA KÄYTTÄÄ:
1. Puhdista irtonaiset lasihiukkaset sirpaleista (iskun aiheuttamasta halkeamasta) tapilla. Puhdista myös koko vauriokohdan halkaisijan ympärillä oleva alue.

2. Kiinnitä itseliimautuva tiiviste lasiin sirun paikalle. Voit tehdä tämän poistamalla suojakalvon tiivisteen toiselta puolelta. Kiinnitä tiiviste niin, että lastu on reiän keskellä ja kieleke on ylöspäin. Paina tiiviste tiukasti lasia vasten.

3. Irrota suojakalvo tiivisteen yläosasta.

4. Asenna pohja tiivisteeseen siten, että kielekkeet menevät päällekkäin. Varmista, että se on painettu tiukasti tiivistettä vasten.

5. Kaada hartsiputken sisältö pohjaan yläosassa olevan reiän kautta. Säästä hartsia toiseksi viimeistä korjausvaihetta varten. Pyyhi ylimääräinen hartsi pois ja sulje hartsisäiliö.

6. Aseta ruisku mäntä täysin painettuna ylempään reikään. Varmista, että se on hyvin sijoitettu.

7. Poista ilma alustasta pitämällä ruiskun säiliöstä yhdellä kädellä ja nostamalla ruiskun mäntää toisella kädellä. Lukitse mäntä napsauttamalla ensimmäinen kiila jousipidikkeeseen. Vapauta ruisku ja jätä se 10 minuutiksi imeäksesi kaiken ilman.

8. Vedä ruisku ulos ja vedä siihen ilmaa. Aseta ruisku takaisin sisään ja tarkista, että se on tiukasti paikallaan.

9. Paina ruiskun mäntää ja lukitse se toiseen kiilaan lukitsemalla mäntä jousipidikkeen kiertoliikkeellä. Jätä ruisku tukkoon 20 minuutiksi. Vedä sen jälkeen ruisku ulos.

10. Leikkaa pohjan reuna partakoneen terällä ja irrota se lasista. Poista ylimääräinen tippuva hartsi lasista.

11. Levitä jälleen yksi tai useampi pisara hartsia lastun paikalle ja kiinnitä läpinäkyvä kovettuva kalvo tähän kohtaan ja purista ilmakuplat sen alta.

12. Tällä tavalla levitetty lasi, jossa on K2 Glass Doctor, tulee altistaa auringonvalolle vähintään 15 minuutin ajan, jotta hartsi kovettuu. Kun hartsi on kovettunut, raaputa varovasti kovettuva kalvo ja ylimääräinen hartsi pois partakoneen terällä.

Setti sisältää:
- ruisku;

- putki täyteaineella;

- partakoneen terä;

- teline, jossa on suppilo;

- itseliimautuva tiiviste;

- itsekovettuva folioarkki;

- tappi halkeaman paikan puhdistamiseen.

KOMMENTIT:
1. Älä käytä suorassa auringonvalossa.

2. Älä levitä kuumalle lasille. Liimaa varjoisaan paikkaan.

3. Sarjaan kuuluva partakoneen terä tarvitaan liimajäämien poistamiseen.

4. Älä anna hartsin joutua kosketuksiin maalattujen elementtien kanssa.
Pakkaustyyppi Kuplapakkaus
Määräyksikkö Sarja
Sarja K2 GLASS DOCTOR

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos