LIQUI MOLY Rasva 6055

Valio
11,15 €
26.09.2023
53
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Pitkäkestoinen yleisvoiteluaine polkupyörän ketjuille. Soveltuu käytettäväksi sekä kosteissa ja likaisissa että kuivissa ja pölyisissä olosuhteissa. Syrjäyttää kosteuden, on vettä hylkivä vaikutus, varmistaa hiljaisemman toiminnan ja tarjoaa erinomaiset tunkeutumis- ja tarttumisominaisuudet. Suojaa kaikkia metalliosia korroosiolta. Ei reagoi muovien, maalien tai metallien kanssa. Kasvipohjainen, joten biohajoava. Suunniteltu erityisesti polkupyörän ketjujen voiteluun ja huoltoon sekä kosteissa että kuivissa olosuhteissa. Sopii myös sähköpyörille.

Sovellus
Puhdista polkupyörän ketju jarrujen ja ketjujen puhdistusaineella (osanumero 6054) ennen käyttöä. Ravista sitten ketjusumutetta hyvin ja levitä ohuesti kuivalle ketjulle. Pyyhi ylimääräinen pois.
Sisältö [ml] 400
Sarja Bike Kettenspray
Pakkaustyyppi Rasia

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos