LIQUI MOLY Pyöräöljy 6052

Valio
7,64 €
26.09.2023
7
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Tehokas pitkäikäinen voiteluaine kaikille polkupyörän ketjuille. Soveltuu erityisesti kosteisiin, likaisiin olosuhteisiin. Varmistaa erityisen tasaisen käynnin ja suojaa metalliosia korroosiolta ja kulumiselta. Ajaa pois kosteutta ja on voimakkaasti vettä hylkivä ja sillä on erinomaiset tunkeutumis- ja tarttumisominaisuudet. Ei reagoi muovien, maalien tai metallien kanssa. Ympäristöystävällinen kuin biohajoava. Erityisesti pyöräketjujen voiteluun ja hoitoon märissä tai kosteissa olosuhteissa. Sopii myös sähköpyörille.

Sovellus
Puhdista polkupyörän ketju Bike Brake and Chain Cleaner -puhdistusaineella (osanumero 6054) ennen käyttöä. Levitä sitten ketjuöljyä ohuesti kuivaan ketjuun. Pyyhi ylimääräinen pois.
Pakkaustyyppi Pullo
Sisältö [ml] 100
Sarja Bike Kettenöl Wet Lube

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos