LIQUI MOLY Pyöräöljy 6051

Valio
14,27 €
26.09.2023
31
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Erinomainen pitkäkestoinen voiteluaine polkupyörän ketjulle. Suunniteltu erityisesti kuiviin ja pölyisiin olosuhteisiin. Sisältää valitun yhdistelmän aktiivisia ainesosia, jotka tarjoavat äärimmäisen suojan kulumiselta sekä korkeat tunkeutumis- ja tarttumisominaisuudet. Vähentää tuntuvasti ketjun kitkaa ja varmistaa erityisen hiljaisen toiminnan.

Suunniteltu erityisesti polkupyörän ketjujen voiteluun ja huoltoon kuivissa ja pölyisissä olosuhteissa. Sopii myös sähköpyörille.

Sovellus
Puhdista ketju Bike Chain Cleanerilla (osanumero 6054). Levitä sitten Bike Chain Oil Dry Lubea ohuesti kuivaan ketjuun. Pyyhi ylimääräinen pois. Ravistelun jälkeen jäljelle jääneet jäämät eivät heikennä tuotteen laatua, ja ne voidaan jättää huomiotta.
Pakkaustyyppi Pullo
Sisältö [ml] 100
Sarja Bike Kettenöl Dry Lube

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos