K2 Juoksumaton voiteluaine B420

Keskitason
5,08 €
25.09.2023
15
3,70 €
26.09.2023
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
Ruiskutettavaa juoksumaton silikonista voiteluainetta
RUNIX-rasvaa käytetään ammatti- ja kotijuoksumattojen ja muiden kuntoilulaitteiden liikkuvien osien voiteluun ja huoltoon. Se estää kosteuden ja kaiken lian kiinnittymisen. Se helpottaa liikkuvien osien työtä ja vähentää kitkaa, mikä pidentää hihnojen ja muiden komponenttien käyttöikää. Erityisesti valittu resepti saa Runixin haihtumaan nopeasti jättäen jälkeensä tarttumattoman voitelevan suojakerroksen.

Toimii täydellisesti muovista ja metallista valmistettujen elementtien kanssa, suojaa korroosiolta. Se vähentää juoksuhihnan liimaamista juoksulautaan. Se eliminoi vinkuja, on väritön, ei tahraa, hajuton ja vedenpitävä. Sen säännöllinen käyttö mahdollistaa kitkan vähentämisen ja siten laitteen energiankulutuksen vähentämisen. Lisäksi suihkeessa oleva silikonirasva estää muovi-, kumi- ja metallielementtien muodonmuutoksia ja halkeilua, mikä pidentää laitteen käyttöikää.

Sähköisen juoksumattorasvan käytön tärkeimmät edut
• vähentää kitkaa
• voitelee ja huoltaa
• eliminoi vinkumisen käytön aikana
• kätevä applikaattori
• alentaa juoksumaton lämpötilaa
• alentaa laitteen energiankulutusta
• sopii muihin harjoitteluvälineisiin, kuten polkupyöriin ja elliptisiin harjoituksiin

Käyttö:
Voitele laitteen ohjekirjan mukaisesti. Ravista ennen käyttöä. Levitä ohuena suihkuna 20 ÷ 30 cm etäisyydeltä vyön ja juoksumaton yläosan väliltä. Hihnan ja työtason välisen pinnan tulee olla puhdas ja kuiva. Pyyhi ylimääräinen kuivalla liinalla. Toista tarvittaessa.

Tilavuus: 400 ml
Sisältö [ml] 400
Sarja K2 RUNIX
Pakkaustyyppi aerosoli

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos