K2 Renkaanpaikkausspray B310

Keskitason
5,89 €
18.04.2024
11
4,63 €
19.04.2024
30
Huomio! Tämä on konekäännös, ja joitain sanoja ei ehkä käännetä oikein
K2 RENKAAN Lääkäri


PUMPUT NOPEASTI JA TEHOKKAASTI tiivistää:

K2 TYRE DOKTOR pumppaa ja tiivistää rikkinäiset renkaat nopeasti ja tehokkaasti - väliaikainen korjaus ilman purkamista tai työkaluja. Aerosoli pumppaa renkaan, ja erityinen lateksikoostumus tiivistää reiän. Valmistelu ei vaikuta pyörien tasapainoon.

ILMAN PURKAMISTA JA TYÖKALUJA

Erittäin hyödyllinen odottamattomissa tilanteissa. Näin vältytään vaivalliselta vaurioituneen pyörän vaihtamisesta varapyörään. Tuote on välttämätön jokaisen auton tavaratilassa.

TURVALLINEN RENKAILLE Tuote ei vahingoita renkaita ja on helppo irrottaa myöhemmin vulkanointipajassa.


KÄYTTÄÄ:

1. Jos mahdollista, poista puhjennut esine.

2. Käännä rengasta, kunnes venttiili on pystyssä.

3. Ruuvaa letkun pää tiukasti renkaan venttiiliin. Pidä tölkkiä pystyasennossa, nosta korkki ja paina. Rengas tiivistyy ja täytetään minuutissa. Käytä tölkin koko sisältö.

4. Irrota letku.

5. Käynnistä auto välittömästi ja aja noin 5 km enintään 35 km/h.

6. Tiiviste leviää koko renkaaseen. Tarkista rengaspaineet uudelleen.

Varoitus: Älä käytä, jos siinä on suuria reikiä, rengasvaurio tai jos se putoaa vanteelta. Mene mahdollisimman pian korjaamoon loppukorjausta varten. Ilmoita mekaanikolle, että renkaassa on syttyvää kaasua. Rengas on tyhjennettävä ja täytettävä kolme kertaa ennen varsinaisen korjauksen suorittamista, kunnes palava aine on kokonaan poistettu.
Sisältö [ml] 400
Sarja K2 TIRE DOKTOR

MITÄ ON RUNKOPANTTI?

Jotkut myymämme tuotteet ovat myynnissä, edellyttäen, että kun ostat uuden, palaat vanhan varaosamme meille. Tämä on välttämätöntä, koska tuotetta kierrätetään. Tämän seurauksena joillakin tuotteilla mukana seuraa kirje "RUNKOPANTTI".

Korvaus tehdään toimittajan vastauksen perusteella ennen korvauksen maksamista. Aero Motors OÜ:llä ei ole oikeutettu arvioimaan palautettavia tuotteita itse. Vastaus korvauspäätökseen voi olla enintään neljä viikkoa.

Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä - Kiitos